ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KALAMAKI TRAVEL SERVICES ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΡΑΝΟΥΑ

Γιορτάστε την πρωτοχρονιά στον καλύτερο προορισμό παγκοσμίως!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KALAMAKI TRAVEL SERVICES ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΡΑΝΟΥΑ

 • Διάρκεια: 5 ήμερες / 4 νύχτες
 • Ημερομηνία: 29-02/ 12-01 / 2023-2024
 • Αναχώρηση από: Χανιά, Ηράκλειο,Αθήνα,Θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για την εκδρομή μας

Καινοτόμοι και πρωτοπόροι όπως πάντα έχουμε διδαχθεί να προσφέρουμε στο αγοραστικό κοινό της Κρήτης, εξωπραγματικά και ασυνήθιστα πακέτα εκδρομών! Για αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε την περίοδο της Πρωτοχρονιάς ένα αξεπέραστα μοναδικό ταξίδι για την Λαπωνία στο χωριό του Αγίου Βασίλη. Πρώτη φορά επιχειρείται απευθείας ναυλωμένη πτήση από την Κρήτη προς τον Σουηδικό και Φιλανδικό Βορά, παρέχοντας σε εσάς απόλαυση του πακέτου μας καθώς δεν σπαταλάτε αδικοχαμένες ώρες σε αεροδρόμια ενδιάμεσων σταθμών! Μάλιστα η αναχώρηση μας είναι το νωρίς πρωί και η επιστροφή μας αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα να έχετε στην διάθεσή σας όλο το εύρος της ημέρας. Πρέπει να τονιστεί πως κατά την διάρκεια του προγράμματος θα έχετε δίπλα σας εξειδικευμένους ξεναγούς σε κάθε σας βήμα, για να σας ενσαρκώσουν στην πανέμορφη εκδρομή μας. Επιπρόσθετα προσάπτουμε σε εσάς κεντρικά επιλεγμένα ξενοδοχεία στις πιο ειδυλλιακές πόλεις που μπορείτε να φανταστείτε, με αποκορύφωμα την διανυκτέρευση μας στο Ροβανιέμι. Ένα αρκετά πλουσιοπάροχο πακέτο με δραστηριότητες όπως κρουαζιέρα με παγοθραυστικό, έλκηθρο με τάρανδους, μηχανάκια του χιονιού και εξόρμηση για να παρακολουθήσουμε το απέραντο Βόρειο Σέλας!

 

 

Το Πρόγραμμα σε λίγες γραμμές

Το ονειρικό μας ταξίδι διαιρείται σε 2 φαντασμαγορικά προγράμματα, που όμως έχουν κάποιές μέρες κοινές. Πιο αναλυτικά οι πρώτη μέρα και στα 2 προγράμματα θα είναι  η ίδια και θα αρχίσει με το καλύτερο τρόπο με την εκθαμβωτική κρουαζιέρα με το γιγάντιο παγοθραυστικό μας! Στους τολμηρούς θα δοθούν ειδικές στολές για να κολυμπήσουν στα κρύα νερά του Σουηδικού Βορά! Την δεύτερη και την τρίτη μέρα τα προγράμματα διαφοροποιούνται. Το ένα δίνει έμφαση στη Σουηδική και το άλλο στη Φιλανδική Λαπωνία. Εάν διαλέξετε να εντρυφήσετε στην απόκρυφη Σουηδία θα διαμείνετε 2 βραδιά στην Κιρούνα, γνωρίζοντας τους ιθαγενής Λάπωνες Σάμι, επισκέπτοντας το μόνο στο είδος του εκθαμβωτικό Ice Hotel και εξερευνώντας το πανέμορφο Αμπίσκο. Από την άλλη άμα διαλέξετε να διαμείνετε περισσότερο στην Φιλανδία θα διανυκτερεύσετε 2 βραδιά στο Λέβι, που έχει μάλιστα ένα τεράστιο χιονοδρομικό κέντρο! Θα ξεναγηθείτε στο υπέροχο Τόρνιο, στην ιστορική Χαπαράντα, στο εμπορικό Κέμι  στον μαγευτικό αρκτικό ζωολογικό κήπο Ρανούα και το περίτεχνο Snow Village! Τις 2 τελευταίες μέρες τα προγράμματα είναι με διαμονή στο πασίγνωστο χωρίο του Άγιου Βασίλη  Ροβανιέμι, με την καταπληκτική  ξενάγηση του γραφείου μας  στο πιο Χριστουγεννιάτικο μέρος του κόσμου. Κατά την διάρκεια της εκδρομής θα κάνουμε τις πολλαπλές εξορμήσεις για να παρακολουθήσουμε Βόρειο Σέλας, όπως και οδήγηση με snowmobiles και έλκηθρο με τους εντυπωσιακούς  ταράνδους !

Πρόγραμμα Εκδρομής

ΛΟΥΛΕΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΟ-ΚΥΝΗΓΙ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ-ΧΑΠΑΡΑΝΤΑ-ΤΟΡΝΙΟ-ΚΕΜΙ-ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΡΑΝΟΥΑ-ΛΕΒΙ-SNOW VILLAGE-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ-ΕΛΚΗΘΡΟ ΜΕ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ

1η Ημέρα 29/12/23: ΛΟΥΛΕΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης για να αναχωρήσουμε για την πρώτη απευθείας ναυλωμένη πτήση από την Κρήτη για την Λαπωνία!!! Tο ταξίδι μας θα διαρκέσει 4 ώρες και 50 λεπτά περίπου. Άφιξη στην Λουλέα επιβίβαση στο λεωφορείο μας και ξεκινάμε το ταξίδι μας, με το μοναδικό πρόγραμμά μας στην πανέμορφη εμπορική πόλη της Λουλέα. Τοποθετείται στον χάρτη στην ακτή της βόρειας Σουηδίας, και είναι η πρωτεύουσα της κομητείας Norrbotten, του βορειότερου νομού της Σουηδίας. Μάλιστα η Λουλέα έχει το έβδομο μεγαλύτερο λιμάνι στη Σουηδία για τη ναυτιλία αγαθών, διαθέτει μεγάλη βιομηχανία χάλυβα και αποτελεί κέντρο εκτεταμένης έρευνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ευρωπαϊκό κέντρο υπολογιστών στην Λουλέα είναι η πρώτη επένδυση του Facebook εκτός ΗΠΑ. Μερικοί από τους λόγους που το Facebook επέλεξε την Λουλέα ήταν λόγω της φυσικής ψύξης λόγω του κλίματος, της φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας, των αξιόπιστων ηλεκτρικών δικτύων και της καθαρής ενέργειας. Αφού αναπνεύσουμε τον αέρα της πόλης θα κατευθυνθούμε προς την κρουαζιέρα μας στα κρύα παγωμένα νερά του Βοθνιακού κόλπου! Θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στην καθημερινή εργασία του παγοθραυστικού για 3 ώρες και θα αισθανθούμε ως μέρος του πληρώματος με το ζεστό ποτό καλωσορίσματος που θα μας προσφέρουν. Θα περιηγηθούμε στα μέρη του πλοίου και θα δούμε την ταινία του παγοθραυστικού στον ειδικά κινηματογραφικά διαμορφωμένο χώρο του πλοίου. Όποιος θέλει θα μπορεί να χαλαρώσει στο άνετο σαλόνι και για τους τολμηρούς από το γκρουπ μας θα έχουν την μοναδική αξέχαστη ευκαιρία να κολυμπήσουν στα ουτοπικά και κρυστάλλινα  νερά της θαλάσσης με ειδική στολή. Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!!! Στο τέλος ο καπετάνιος θα μας χαρίσει ένα πιστοποιητικό κρουαζιέρας και κολύμβησης σε όλους ως αξέχαστο δώρο. Μεταφορά στο κεντρικό ξενοδοχείο μας στην Λουλέα και δωρεάν νυχτερινή σάουνα, διανυκτέρευση .

2η Ημέρα 30/12/23: ΛΟΥΛΕΑ -ΧΑΠΑΡΑΝΤΑ- ΤΟΡΝΙΟ - ΚΕΜΙ - ΡΑΝΟΥΑ - ΛΕΒΙ

Πρωινό και αναχώρηση μαζί με τις βαλίτσες μας, για την Χαπαράντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και τη χάραξη των συνόρων ανάμεσα σε Σουηδία και Φιλανδία, μία πόλη χωρίστηκε στα δύο από τη συνοριακή γραμμή. Έτσι η μισή ανήκει στη Φιλανδία και λέγεται Τόρνιο και η άλλη μισή ανήκει στη Σουηδία και λέγεται Χαπαράντα. Στην κεντρική πλατεία από τη μία μεριά είσαι στη Φιλανδία με επίσημη γλώσσα τα φιλανδικά και με νόμισμα το ευρώ και στην άλλη πλευρά είσαι στη Σουηδία με επίσημη γλώσσα τα σουηδικά και με νόμισμα την κορώνα. Από τη μία πλευρά της πλατείας ως την άλλη έχει μία ώρα διαφορά, όση είναι και η διαφορά ώρας ανάμεσα στα δύο κράτη. Το Τόρνιο και η Χαπαράντα έχουν για αυτό το λόγο ονομαστεί από την Ε.Ε. ως Eurocity. Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο Κέμι θα επισκεφθούμε έναν εσωτερικό χώρο στους -5Ο Κελσίου ο οποίος κατακλύζεται από παγωμένα εκθέματα και είναι γεμάτο με δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά. Για τους μικρούς μας φίλους και όλοι όσοι έχουν παιδικό πνεύμα μπορούν να ζήσουν την απόλαυση και τον ενθουσιασμό, που προσφέρουν καθημερινά οι δύο πρωτότυπες μασκότ του χιονιού Arttu και Terttu. Έπειτα αναχώρηση για τον αρκτικό ζωολογικό κήπο Ρανούα, είναι ο βορειότερος ζωολογικός κήπος της Ευρώπης!!!

Εκεί θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε στο φυσικό τους περιβάλλον για πρώτη φορά πολικές αρκούδες, λευκούς αετούς, λύκους, ταράνδους, λευκές κουκουβάγιες, σκιουράκια και πολλά ακόμα είδη ζώων! Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι ο μοναδικός στον κόσμο ζωολογικός κήπος με ζώα από τον Αρκτικό κύκλο και το Βόρειο ημισφαίριο της γης! Απέναντι ακριβώς από την είσοδο του κήπου, μπορείτε να επισκεφθείτε το πρατήριο με τα γνωστά γλυκίσματα με σοκολάτες, καραμέλες Fazer καθώς και το κάστρο Murr-murr, ο πύργος του οποίου είναι το σπίτι των συνοδών του Αϊ Βασίλη, Γιούσα και Νέσσε. Μεταφορά στο κεντρικό ξενοδοχείο μας στο Λέβι και δωρεάν νυχτερινή σάουνα, διανυκτέρευση .

3η Ημέρα 31/12/23: ΛΕΒΙ - SNOW VILLAGE

Πρωινό και αναχώρηση. Το Levi στην πραγματικότητα είναι το όνομα του λόφου, ενώ η ίδια η πόλη-χωριό λέγεται Σίρκα (Sirka). Έχει επικρατήσει όμως η ονομασία Levi για όλη την περιοχή. Αυτό το θέρετρο σκι τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί τόσο ώστε να θεωρείται από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή στην Φινλανδία. Φιλοξενεί τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, διαγωνισμούς και επιδείξεις σκι (ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών), αρκετά νυχτερινά κέντρα, εξαιρετικά εστιατόρια και όμορφα ξενοδοχεία σε μια περιοχή αρκετά συγκεντρωμένη και σε μικρές αποστάσεις μεταξύ τους. Η δράση για την οποία είναι γνωστό το Levi, το σκι, λαμβάνει χώρα στις διάσημες και υπερσύγχρονες πίστες του λόφου με κύριο χαρακτηριστικό τους διάφορους τύπους ανελκυστήρων. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για το Snow Village. Περίπου χίλια φορτηγά κάθε χρόνο, προς το τέλος Νοεμβρίου, μεταφέρουν χιόνι και πάγο προκειμένου να χτιστεί το χωριό, με διαφορετικό τρόπο και σχέδιο κάθε φορά. Καλύπτει μια έκταση περίπου 7.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων με εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχείο, λόμπι, διάφορα κτίρια και γλυπτά, όλα φτιαγμένα μόνο από χιόνι και πάγο. Μεταφορά στο κεντρικό ξενοδοχείο μας στο Λέβι και δωρεάν νυχτερινή σάουνα, διανυκτέρευση .

4η Ημέρα 01/01/24: ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

Πρωινό και σήμερα ξεκινάμε την ημέρα μας με προορισμό το ξακουστό παγκοσμίως χωριό του Άγιου Βασίλη. Για να έχουμε μία καλύτερη ιδέα πρέπει να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με την Αλάσκα και ακόμα πιο ψηλά από την πρωτεύουσα της Ισλανδίας. Θα επισκεφθούμε στο παραμυθένιο χωριό του Αγίου Βασίλη το <<Γραφείο >> του, στο οποίο μία παρέα χαρούμενων ξωτικών καλωσορίζει και προσκαλεί τον κόσμο στο εσωτερικό για μία μικρή συζήτηση με τον σύμβολο των Χριστουγέννων αυτοπρόσωπος. Βεβαίως το ίδιο δημοφιλές είναι και το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, όπου οι μικροί βοηθοί

του αφηγούνται τις χριστουγεννιάτικες ευχές εκατομμυρίων παιδιών από την υφήλιο. Εκεί για αυτούς που θέλουνε θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν μία χριστουγεννιάτικη κάρτα με το αυθεντικό γραμματόσημο << Santa Claus>> στους φίλους και στις οικογένειές τους. Επίσκεψη στο Santa Park, την Disneyland τις Λαπωνίας που θα σας μεταφέρει σε ένα φανταστικό κόσμο καθώς είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο με θέμα εννοείται τα Χριστούγεννα!!!

Πρέπει να τονιστεί ότι αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τα παιδιά, αφού είναι κτισμένο στο εσωτερικό μίας τεράστιας σπηλιάς και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!!! Έπειτα θα επισκεφθούμε το Igloo restaurant – Snow land το οποίο κατασκευάζεται κάθε χρόνο σε απόσταση τριών χιλιομέτρων έξω από την πόλη. Θα εντυπωσιαστούμε με τον τρόπο κατασκευής του εστιατορίου από τα κομμάτια του πάγου, των δωματίων ( για τους τολμηρούς που θέλουν να περάσουν την νύχτα τους μέσα στους πάγους, την Ντίσκο από πάγο και το εστιατόριο το οποίο αποτελείται εξολοκλήρου από αντικείμενα κατασκευασμένα από πάγο! Μεταφορά στο κεντρικό ξενοδοχείο μας στο Ροβανιέμι και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Βραδινή εξόρμηση για το Βόρειο Σέλας αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες να το δούμε το βραδινό χορό του φωτός! Πρέπει να σημειωθεί ότι το Βόρειο Σέλας είναι δυνατόν να παρατηρηθεί στην Φιλανδική Λαπωνία! Η θέση μας στον αρκτικό κύκλο μας δίνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να το δούμε, εφόσον είμαστε τυχεροί! Ο οδηγός μας θα μας οδηγήσει φτάνοντας στα καλύτερα σημεία για να απολαύσουμε το ξακουστό σε όλη την υφήλιο Βόρειο Σέλας!!! Στο ξενοδοχείο μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δωρεάν την νυχτερινή σάουνα, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα 02/01/24: ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ (SNOWMOBILES)- ΕΛΚΥΘΡΟ ΜΕ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ-ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό, αναχώρηση με τις βαλίτσες μας και ξεκινάμε την ημέρα μας στην πανέμορφη χιονισμένη φύση τις Λαπωνίας για μία καινούργια περιπέτεια! Το ερώτημα είναι εάν έχετε οδηγήσει ποτέ snowmobile!!! Μήπως θέλετε να το δοκιμάσετε; Αυτή η περιήγηση που θα κάνουμε θα είναι ιδανική για εσάς! Θα πάρετε μια γεύση από snowmobiling θα κάνουμε μια βόλτα μέσα από στο όμορφο χειμωνιάτικο τοπίο γύρω από τον Αρκτικό Κύκλο. Για την ασφάλεια και την άνεση των συμμετεχόντων, η ταχύτητα  των snowmobiles είναι περιορισμένη. Εάν δεν έχετε άδεια οδήγησης, μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την περιήγηση με το έλκηθρο που τραβάει το snowmobile, του οδηγού μας. Πριν αρχίσουμε θα μεταφερθούμε στο κέντρο ένδυσής μας όπου θα βάλουμε θερμικά ρούχα και θα λάβουμε οδηγίες για το χειρισμό των snowmobiles, από τους Λάπωνες τοπικούς αρχηγούς μας. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα φανταστικά τετράποδα του Άγιου Βασίλη τους ταράνδους! Με το που γνωριστούμε και ταΐσουμε τους ταράνδους στην φάρμα τους θα κάνουμε μια μοναδική βόλτα με έλκηθρά τα οποία συγκρατιούνται από τους τάρανδους!!! Τέλος εκδρομής και μεταφορά στο αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής στο αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης στα Χανιά.

  Αεροπορικά εισιτήρια
  Διανομή σε Ξενοδοχείο
  Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  Ξεναγήσεις, εκδρομές περιηγήσεις
  Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Πληροφορίες

Περιλαμβανει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ με τα τσέχικες αερογραμμές Smartwings
 • 29/12/23 QS4405, Ηράκλειο 05:10 – Λουλέα
 • 02/01/24  QS4404, Ροβανιέμι 20:30 – Χανιά
 • Βαλίτσα 23 κιλά και Χειραποσκευή 8 κιλά και προσωπικό αντικείμενο
 • Προκάθηση θέσης σε συγκεκριμένες θέσεις και check in
 • 1 διανυκτέρευση στο Ροβανιέμι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****
 • 2 διανυκτερεύσεις  στο Λέβι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****
 • 1 διανυκτέρευση στην Λουλέα  σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές ανά ημέρα όπως απαιτεί το πρόγραμμά μας με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις – μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Χρήση σάουνας σε όλα τα ξενοδοχεία
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Ασύρματο ιντερνέτ στα ξενοδοχεία
 • Επίσκεψη στο χωριό του Άγιου Βασίλη
 • Επίσκεψη σε Φάρμα και τάισμα των ταράνδων
 • Επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο
 • Επίσκεψη στο Snow Village
 • Επίσκεψη στον Αρκτικό ζωολογικό κήπο Ρανούα
 • Εκδρομή με μηχανάκια του χιονιού
 • Εκδρομή με έλκηθρο με ταράνδους
 • Περιλαμβάνεται η εκδρομή για να κυνηγήσουμε το Βόρειο Σέλας
 • Εκδρομή με παγοθραυστικό 3 ωρών (αξίας 450€) το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή και παρέχεται δωρεάν για ορισμένο αριθμό θέσεων!!!

Δεν Περιλαμβανει:

 • Είσοδοι σε χώρους,μουσεία , φιλοδωρήματα
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμου 615Ε

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΠΡΑΓΑ- ΒΙΕΝΝΗ- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
 • ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002
 • ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
 • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 • ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BUDGET
 • ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 
 • ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
 • ΜΕ ΠΟΛΥΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 • ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ) Ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
 • ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΤ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ
 • ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 750€
 • 28 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Highlight:

 • Κάντε μία κρουαζιέρα με το παγοθραυστικό και κολυμπήστε με ειδική στολή στα κρύα νερά του Βοθνιακού κόλπου
 • Ζήστε μοναδικές εμπειρίες κάνοντας έλκηθρο με τους τάρανδους
 • Οδηγήστε τα μηχανάκια του χιονιού τα λεγόμενα snowmobiles
 • Ταΐστε τους επιβλητικούς αλλά χαριτωμένους ταράνδους
 • Θαυμάστε τον πανέμορφο χορό των φωτών το φαντασμαγορικό Βόρειο Σέλλας
 • Βγάλτε φωτογραφίες στο παραμυθένιο χωρίο του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι

Φόρμα Επικοινωνίας

  Περισσοτερες Εκδρομες

  Δείτε όλες τις προτάσεις