Δωροπακέτα

Χαρίστε μία απίθανη εμπειρία !

Δωροπακέτα

Λίγα λόγια

Πως θα σας φαινόταν να είχατε την δυνατότητα να προσφέρετε σε ένα οικογενειακό ή φιλικό ή πόσο μάλλον προς εσάς ζευγάρι ένα δωροπακέτο για έναν μαγευτικό προορισμό? Σίγουρα απίθανο καθώς τα ταξίδια σε φαντασμαγορικούς προορισμούς μας στιγματίζουν μια ζωή! Έτσι η εταιρεία μας με το γεμάτο πείρα προσωπικό της ανταποκρίθηκε στις ζητήσεις της ελληνικής αγοράς και είναι η πρώτη πανελληνίως που παρουσιάζει σε εσάς τα ΔΩΡΟΠΑΚΕΤΑ. Μία κατηγορία πακέτων για οποιονδήποτε θελήσει να προσφέρει μία ευχάριστη και δυσεύρετη οικονομική αρωγή  σε κάποιον οικείο σας.

Όποιο και αν είναι το budget που θα θέλατε να διαθέσετε, να είστε βέβαιοι ότι μαζί μπορούμε να ανταπεξέρθουμε  σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Αυτό γιατί είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε στο αγοραστικό κοινό της Κρήτης απευθείας πτήσεις με χαμηλό κόστος καθώς εργαζόμαστε με μηδαμινό ποσοστό κέρδους!

Εν ολίγης τα πακέτα μας ξεκινάνε από 80 ευρώ, που περιλαμβάνει μια απλή διαμονή σε ξενοδοχείο και φτάνει στα 3295 ευρώ σε ένα  υπερπλούσιο 15ήμερο  πακέτο με all-inclusive στο πιο παραδεισένιο μέρος του πλανήτη. Σκεφτείτε την ευχαρίστηση ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους όταν συνειδητοποιήσουν τη δώρο τους χαρίσατε !

  Αεροπορικά εισιτήρια
  Διανομή σε Ξενοδοχείο
  Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  Ξεναγήσεις, εκδρομές περιηγήσεις
  Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Φόρμα Επικοινωνίας

  Περισσότερα Πακέτα

  Δείτε όλες τις προτάσεις