ΤΟ KALAMAKI TRAVEL SERVICES ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

TO KALAMAKI TRAVEL SERVICES ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

ΤΟ KALAMAKI TRAVEL SERVICES ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

 • Διάρκεια: 5 ήμερες / 4 νύχτες
 • Ημερομηνία: 29-02/ 12-01 / 2024-25
 • Αναχώρηση από: Χανιά, Ηράκλειο

Λίγα λόγια για την εκδρομή μας

Αυτή την πρωτοχρονιά το Kalamaki Travel Services σας ταξιδεύει στην κεντρική Ευρώπη.
Για ακόμη μια χρονιά είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε απευθείας ναυλωμένες πτήσεις στις πιο όμορφες πόλεις αυτής της ηπείρου, σε  περιόδους high season.Θα μαγευτείτε από το εντυπωσιακό αυτό ταξίδι το οποίο παρέχει στο αγοραστικό κοινό της Κρήτης εξωπραγματικά και ασυνήθιστα πακέτα εκδρομών.
Μπορεί τα κόστη της εκδρομής να είναι αυξημένα, αλλά εμείς διαλέγουμε να δίνουμε πακέτα υψηλών προδιαγραφών σε χαμηλές τιμές! Περιέχουμε στην ατζέντα μας επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία με ημιδιατροφή και έμπειρους συνοδούς για να ζωγραφίσουν στο πρόσωπό σας χαμόγελα. Διοργανώνουμε τις συγκεκριμένες εκδρομές πάνω από 20χρόνια κάθε χρόνο ναυλώνοντας περίπου 16 αεροπλάνα το έτος, από τα αεροδρόμια της Κρήτης και θεωρούμαστε πρωτοπόροι μεταφέροντας περίπου την περσινή χρονιά 5000 άτομα στην κεντρική Ευρώπη. Δεν είναι κρυφό ότι η αγάπη μας για τους προορισμούς αυτούς ποτέ δεν θα σταματήσει να υπάρχει καθώς το Πρωτοχρονιάτικο περιβάλλον με τα φοβερά τουριστικά αξιοθέατα τις κάθε χωράς μας ταξιδεύουν σε έναν άλλο ουτοπικό πλανήτη!

Το Πρόγραμμα σε λίγες γραμμές

Την παρούσα εκδρομή την έχουμε πραγματοποιήσει πάνω από 459 φορές και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες τις θεωρούμε κατάλληλες για όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουνε την  περίοδο της Πρωτοχρονιάς! Ξεκινάμε το πρόγραμμά μας πρωί καθώς έχουμε διαλέξει τις πιο ωφέλιμες ώρες πτήσεων για εσάς, ώστε να εκμεταλλεύεστε εξολοκλήρου την πρώτη και την τελευταία μέρα. Αρχίζουμε τη πρώτη μέρα μας με το καθιερωμένο city tour στην μοναδική παλιά πόλη, γνωρίζοντας την ιστορία και τα μυστικά της Νυρεμβέργης.Μια ακόμα πόλη που θα γνωρίσουμε στο ταξίδι μας η οποία κατακλύζεται από μια μαγευτική ατμόσφαιρα είναι το Ρέγκενσμπουργκ. Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε την απίθανη ξενάγηση μας στο εμπορικό Μόναχο, το οποίο αποτελεί σφραγίδα της Βαυαρικής Γερμανίας. Όλα τα παραπάνω με το Πρωτοχρονιάτικο κλίμα όπου επικρατεί σέ κάθε γωνιά της εκδρομής μας θα σας κερδίσουν το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Εν συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε ξενάγηση στο Ίννσμπουργκ το οποίο έχει πληθώρα επιβλητικής αρχιτεκτονικής που σε συνδυασμό με τον ποταμό Ιν και τις Άλπεις προσδίδουν ένα απερίγραπτο τοπίο. Την τελευταία μέρα για να μείνουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις θα πραγματοποιήσουμε μοναδικά city tours στο ιστορικό Σάλσμπουργκ όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ και στο πιο διατηρήσιμο ιστορικό κέντρο ολόκληρης της Ευρώπης που δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Πράγα μας!

Πρόγραμμα Εκδρομής

ΠΡΑΓΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ-ΣΑΛΤΖΜΠΟΡΓΚ & ΙΝΝΣΜΠΟΥΓΚ

1η Ημέρα 1η ΜΕΡΑ 29/12/24: ΠΡΑΓΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 298ΧΛΜ

1η ΜΕΡΑ 29/12/24: ΠΡΑΓΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 298ΧΛΜ
Πρωινό και απευθείας πτήση για την μεσαιωνική Πράγα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για την πανέμορφή Νυρεμβέργη, η οποία όμως διετέλεσε σημαντικό κέντρο των Ναζί κατά των Β Παγκόσμιο Πόλεμο! Θα κάνουμε μια γοητευτικότατη διαδρομή στην παλιά πόλη, η οποία περιτριγυρίζεται από επιβλητικά μεσαιωνικά τείχη των 5 χιλιομέτρων στο σύνολο! Στην περιήγηση μας θα δούμε τον ποταμό Πέγκνιτς που διχοτομεί την παλιά πόλη στα δύο, τα αμέτρητα γεφυράκια και τους πλακόστρωτους δρόμους ,που θα μας αφήσουν άναυδους . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα 2η ΜΕΡΑ 30/12/24: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΜΟΝΑΧΟ 238ΧΛΜ

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο μας για το παραμυθένιο Ρέγκενσμπουργκ , στο κέντρο της Βαυαρίας! Πρέπει να αναφερθεί ότι η πόλη χτίστηκε από τους Ρωμαίους και εδραιώθηκε ως ένα σημαντικό γεωπολιτικό κέντρο. Επιπροσθέτως στο κέντρο της παλιά πόλη θα δούμε ψηλούς μεσαιωνικούς πυργίσκους. Στην περιήγησή μας θα δούμε εκτός το εξαιρετικό Καθεδρικό Ναό της Πόλης και την Πέτρινη Γέφυρα, που αποτελεί άριστο παράδειγμα αρχιτεκτονικής της μεσαιωνικής περιόδου. Ελεύθερος χρόνος να φάμε το δεκατιανό μας και να πιούμε έναν καφέ σε αυτήν την φαντασμαγορική πόλη! Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μόναχο όπου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και ύστερα να μεταφερθούμε στο κέντρο της πόλης για βραδινή διασκέδαση.

 

3η Ημέρα 3η ΜΕΡΑ 31/12/24:ΜΟΝΑΧΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Μόναχο, που είναι χτισμένο γύρω από τον πολυτραγουδισμένο παραπόταμο του Δούναβη εν ονόματι Ίζαρ! Το Μόναχο κατατάσσεται ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και διατελεί από τον Μεσαίωνα και μετά σημαντικό βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Στο Μόναχο θα δούμε από μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μέχρι και μεγάλες μουσικές σκηνές στο κέντρο της πόλης! Κατά την περιήγηση μας θα δούμε τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το περίτεχνο παλάτι Νίμφενμπουργκ, το μουσείο της BMW και το Ολυμπιακό Χωριό. Έπειτα θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο βγάζοντας αμέτρητες φωτογραφίες στο εμπορικό κέντρο γύρω από τον κόμβο Στάχους, την επιβλητική Όπερα και το περίφημο Δημαρχείο. Τέλος θα καταλήξουμε στην αγορά Viktualienmarkt, όπου μπορείτε να έχετε το μεσημεριανό σας γεύμα. Ελεύθερος χρόνος και ύστερα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα 4 Η ΜΕΡΑ 01/01/25: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ 162 ΧΛΜ

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο μας με προορισμό το εντυπωσιακό Ιννσμπούργκ, όπου μετά την άφιξη μας θα περιηγηθούμε και θα θαυμάσουμε πληθώρα από αξιοθέατα που συνθέτουν την μαγεία αυτής της πόλης. Δικαιολογημένα αποκαλούν το Ίννσμπρουκ «διαμάντι των Άλπεων». Ο ποταμός Ιν της προσδίδει μια μεγαλοπρέπεια και τα αξιοθέατα την στολίζουν σαν ένα μόνιμο και διαρκές μοναδικό κόσμημα. Θα περπατήσουμε στο εξωπραγματικό ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε την Χρυσή Στέγη, τα Χειμερινά ανάκτορα (όπου βρίσκεται και η σαρκοφάγος του αυτοκράτορα Μαξιμιλιανού) και τον μεγαλοπρεπή και χρυσοστολισμένο ναό του Αγίου Ιακώβου! Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στις Χριστουγεννιάτικες αγορές μέχρι το απόγευμα και επιστροφή στο Μόναχο.

 

5η Ημέρα 5Η ΜΕΡΑ 02/01/25: ΜΟΝΑΧΟ-ΣΑΛΤΖΜΠΡΟΥΚ-ΠΡΑΓΑ 526 ΧΛΜ

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο μας με προρισμό το αυτοκρατορικό Σάλτζμπρουκ ή αλλιώς γνωστό ως «Μελωδίας της Ευτυχίας». Εκεί θα δούμε τον εντυπωσιακό Ναό του Αγ. Πέτρου με το περίφημο εκκλησιαστικό όργανο, το ιστορικό σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, με τα πρώτα προσωπικά του αντικείμενα και χειρόγραφα. Θα βγάλουμε φωτογραφίες επίσης το σπίτι που έζησε κατόπιν, την εκπληκτική εκκλησία των Φραγκισκανών, τα γνωστά ανάκτορα Μιραμπέλ με τους πανέμορφους κήπους καθώς επίσης και το σπίτι του Χερμπερτ Φον Κάραγιαν στις όχθες του Σάλτσαχ. Κατόπιν είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στην υπαίθρια αγορά του Σάλτσμπουργκ, να δοκιμάσετε άγρια μούρα και φράουλες ή ακόμα ένα λαχταριστό βιεννέζικο λουκάνικο. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την παραμυθένια Πράγα για να μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις! Έπειτα θα ξεκινήσουμε το φαντασμαγορικό πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά μνημεία της Τσεχίας αλλά και της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη γνωστή ως Μάλα Στράνα και την Παλιά πόλη ξακουστή ως Στάρε Μεστό. Επίσης θα επισκεφτούμε ανταλλακτήριο συναλλάγματος με πολύ καλούς όρους, για να έχουμε την βέλτιστη απόδοση στις αγορές μας. Πρέπει να τονιστεί ότι θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο Ομπέσνι Ντουμ δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. Και κάπου εδώ έρχεται το τέλος μιας όμορφης εκδρομής, ξεκινάμε την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

  Αεροπορικά εισιτήρια
  Διανομή σε Ξενοδοχείο
  Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  Ξεναγήσεις, εκδρομές περιηγήσεις
  Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Πληροφορίες

Περιλαμβανει:

 • Απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ
 • 29/12/24 QS4405 , HER 05:10 – 07:50 PRG
 • 02/01/25 QS4405, PRG 23:55 – HER 03:55
 • Βαλίτσα 23 κιλά και χειραποσκευή 8 κιλά
 • 75% των διανυκτερεύσεων θα είναι σε ξενοδοχείο 4**** και το 25% των διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο 3***
 • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην ΠΡΑΓΑ
 • ΔΩΡΟ η εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ αξίας 45€
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές καθημερινά όπως απαιτεί το πρόγραμμα ανά ημέρα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν οδηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με έμπειρους ελληνόφωνους τοπικούς συνοδούς
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Φόροι αεροδρομίου
 • ΦΠΑ
 • Μεταφορά με λεωφορείο από τα Χανιά στο Ηράκλειο στο αεροδρόμιο και αντίστροφα
 • Επίναυλος καυσίμου

Δεν Περιλαμβανει:

 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό ή δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, είσοδοι σε μουσεία – ζωολογικό – ναοί κτλ
 • Ποτά στα γεύματα / δείπνα και στο gala δείπνο
 • Φιλοδωρήματα , Αχθοφορικά>
 • Ολοήμερη εκδρομή στην Ίννσμπρουκ 35€ ο ενήλικας και τα παιδιά δωρεάν έως 18 ετών
 • Δημοτικοί φόροι

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΠΡΑΓΑ- ΒΙΕΝΝΗ- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
 • ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ) Ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
 • ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΤ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ
 • ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 250 ΕΥΡΩ
 • 45 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Highlight:

 • Θαυμάστε το εντυπωσιακό μουσείο της BMW
 • Εντυπωσιαστείτε από το ιστορικό κέντρο της Νυρεμβέργης
 • Βγάλτε αμέτρητες φωτογραφίες στην υπέροχη καλοδιατηρημένη παλιά πόλη της Πράγας
 • Ψωνίστε από την εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά του Μονάχου
 • Περιήγηση στο παραμυθένιο Ρέγκενμπουργκ
 • Γνωρίστε μέσω της ξενάγησης το αυτοκρατορικό Σάλτζμπουργκ
 • Μαγευτείτε από το Διαμάντι των Άλπεων το Ίνσμπουργκ

Φόρμα Επικοινωνίας

  Περισσοτερες Εκδρομες

  Δείτε όλες τις προτάσεις