ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ & Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΜΕΡ ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες σε ένα πρωτότυπο εξωπραγματικό ταξίδι!

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ & Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΜΕΡ ΚΑΜΠΟΤΖΗ

 • Διάρκεια: 15 ήμερες / 13 νύχτες
 • Ημερομηνία: 17-27/ 11 / 2023
 • Αναχώρηση από: Χανιά, Ηράκλειο,Αθήνα,Θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για την εκδρομή μας

Το Kalamaki Travel Services για ακόμη μία φορά καινοτομεί και παρουσιάζει μία πολυδουλεμένη εκδρομή 15μερών στο εξωτικό Βιετνάμ, στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη και στην χώρα των Χμερ Καμπότζη! Ένα υπερσπάνιο πακέτο με απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Σιγκαπούρη και όχι με ενδιάμεσους σταθμούς, όπως διαλέγουν άλλα γραφεία με κεντρικά ξενοδοχεία και ημιδιατροφή μέσα στην τιμή. Θα σας  χαραχτούν για μια ζωή οι αξέχαστες  στιγμές που θα ζήσουμε μαζί σε ουτοπικές περιοχές, όπως στον αρχαιολογικό χώρο της Καμπότζης το συγκλονιστικό Άνγκορ Βατ. Σε κάθε βήμα μας θα μας συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός και τοπική πιστοποιημένη ξεναγός, οι οποίοι  με την σειρά τους  θα μας  μυήσουν στο υπέροχο ταξίδι μας. Πρέπει τονιστεί ιδιαίτερος το γεγονός πως το πρόγραμμά μας  δεν έχει καμία κρυφή έκπληξη και κοστολογείται στα 1200 ευρώ φτηνότερο των υπολοίπων τουριστικών γραφείων!

 

 

Το Πρόγραμμα σε λίγες γραμμές

Αρχίζουμε την ονειρική μας εκδρομή από την πρωτεύουσα της Καμπότζης, την ειδυλλιακή Πνομ Πενχ! Αφότου την μάθουμε μέσω της ξενάγησης  και  συνειδητοποιήσουμε που βρισκόμαστε θα οδεύσουμε προς την μυστηριώδεις Σιέμ Ρεπ, με τους εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς θησαυρούς της. Εκεί μας περιμένει το αίσθημα του δέους, αφού αντικρίσουμε το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, το αριστούργημα αρχιτεκτονικής των Χμερ. Εν συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την κουλτουριάρικη πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το πανέμορφο Ανόι. Πιο συγκεκριμένα θα παρακολουθήσουμε  μια παράσταση με μαριονέτες στο νερό, θα ξεναγηθούμε στα αναρίθμητα σοκάκια της πόλης με αποκορύφωμα της εκδρομής την διανυκτέρευση εν πλω στον κόλπο Χα Λονγκ και την βαρκάδα με παραδοσιακές βάρκες Σαμπάν στο μοναδικό Ταμ Κοκ . Το Ανόι μπορεί να μας στιγματίσει για μια ζωή άλλα η εκδρομάρα μας δεν τελειώνει εκεί, καθώς επόμενη στάση έχουμε για 3 μέρες στο κεντρικό Βιετνάμ με τις φαντασμαγορικές παραλίες του και την παγκοσμίως γνωστή Χρυσή Γέφυρα. Βέβαια πριν αποχωριστούμε το Βιετνάμ θα γνωρίσουμε το Χο Τσι Μινχ με τις κρυφές ομορφιές του, αλλά και το ατελείωτο τούνελ Κου Τσι των 200χλμ σκαμμένο με τα χεριά από τους Βιετκόνγκ στον πόλεμο του Βιετνάμ. Την τελευταία επίσκεψη θα την κερδίσει με διαφορά  η πολυτάραχη, με ασφυκτική ατμόσφαιρα Σιγκαπούρη!

Πρόγραμμα Εκδρομής

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ-ΣΙΕΜ ΡΕΠ-ΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑ ΛΟΝΓΚ-ΤΑΜ ΚΟΚ ΒΑΡΚΑΔΑ-ΧΟΥΕ ΒΑΡΚΑΔΑ-ΝΤΑ ΝΑΓΚ-ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ

1η Ημέρα 13/11: ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πετώντας με την θυγατρική τις SINGAPORE AIRLINES απευθείας στις 15:00μμ , γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα μας και αναχώρηση για την Σιγκαπούρη, από εκεί θα πάρουμε την πτήση για την πρωτεύουσα της Καμπτζης.

2η Ημέρα 14/11: ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Άφιξη το πρωί στην πρωτεύουσα της Καμπότζης. Πρώτη γνωριμία και προσαρμογή στην πρώτη πόλη του ταξιδιού μας. Έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας ,διανυκτέρευση.

3η Ημέρα 15/11: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Πρωινό κα αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στην πόλη, ξεκινώντας από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι ,και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Μάλιστα αξιοσημείωτο γεγονός είναι οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων, θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με τη γειτονική Ταϊλάνδη. Στην συνέχεια θα διερευνήσουμε το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ. Έπειτα θα χαζέψουμε στην κεντρική αγορά Ψαρ Θμέι η οποία κτίστηκε το 1937 με στυλ art deco , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα κομμάτι τις τοπικής ζωής με την τεράστια ποικιλία των τοπικών προϊόντων αλλά και την άφθονη φασαρία . Καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας διανυκτέρευση.

4η Ημέρα 16/11: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ-ΣΙΕΜ ΡΕΠ (318 ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση μαζί με τις βαλίτσες μας οδικώς για την Σιεμ Ρεπ. Κατά την διάρκεια της εκδρομής μας προς την ιστορική τοποθεσία τις Καμπότζης θα κάνουμε στάσεις σε γραφικά σημεία όπου θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε την αυθεντική ζωή τις επαρχία της. Αργότερα θα αναχωρήσουμε προαιρετικά για τη Λίμνη Τόνλε Σαπ, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Τσονγκ Νεάς. Η Τόνλε Σαπ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Νοτιοανατολική Ασία και μία από τις πιο παραγωγικές εσωτερικές αλιευτικές δραστηριότητες στον κόσμο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ενώνεται με τον ποταμό Με Κόνγκ μέσω του ποταμού της, μήκους 100 χιλιομέτρων. Οι εικόνες θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και διανυκτέρευση.

5η Ημέρα 17/11: ΣΙΕΜ ΡΕΠ ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ – ΝΑΟΣ ΜΠΑΓΙΟΝ – ΤΑ ΠΡΟΜ

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί για να επισκεφτούμε τον πιο νωστό ναό, τον ξακουστό παγκοσμίως Άνγκορ Βατ. Υποδεικνύει άρτια την αρχιτεκτονικής των Χμερ, δείχνοντας το ζενίθ της άλλοτε αυτοκρατορίας τους. Πρέπει να τονισθεί ότι οι τρεις από τους κεντρικούς πύργους που απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης, συμβολίζουν αυτό το μυστηριώδες μέρος. Στη συνέχεια θα ανακαλύψουμε το μυστηριώδη ναό Μπαγιόν ο οποίος διαφέρει από τους υπόλοιπους ναούς του Ανγκόρ Βατ αν και είναι τις ιδίας τεχνοτροπίας. Ο οποίος χαρακτηρίζεται από άνω των 100 διαφορετικών προσώπων που το διακοσμούν εξωτερικά. Τέλος θα επισκεφθούμε το Τα Προμ ένα θαύμα της φύσης καθώς βλέπεις τα δέντρα να αγκαλιάζουν ασφυχτικά την πέτρα. Το μέρος έγινε γνωστό από την ταινία Tomp Raider. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η Ημέρα 18/11: ΣΙΕΜ ΡΕΠ -ΑΝΟΙ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση μας το πρωί, με τις βαλίτσες μας και αναχώρηση αεροπορικώς για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι. Άφιξη και παραλαβή των αποσκευών μας, πρώτη γνωριμία με την πόλη των 6,5 εκατομμύρια κατοίκων που βρίσκεται δεξιά στην όχθη του κόκκινου ποταμού στο βόρειο Βιετνάμ. Αρχικά θα δούμε το μεγαλειώδες μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, το μνημείο απεριόριστου σεβασμού για τους ντόπιους, τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα, καθώς και το ιδιαίτερο Εθνολογικό Μουσείο. Στην επίσκεψή μας θα θαυμάσουμε τα κτίρια κατατεθέν του κέντρου όπως τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ (1076). Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.

7η Ημέρα 19/11: ΑΝΟΙ- ΝΙΝ ΜΠΙΝ – ΤΑΜ ΚΟΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και θα αναχωρήσουμε για να μάθουμε καλύτερα το Ανόι. Έπειτα θα αναχωρήσουμε προς τον νότο για τις αγροτικές επαρχίες του Βιετνάμ χωρίς σύνορα στο Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού. Τέλος θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Το τοπίο θα σας μείνει αξέχαστο καθώς είναι πλημμυρισμένο από ασβεστολιθικούς βράχους!! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ανόι και έπειτα θα παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό σόου επίδειξης της Βιετναμέζικης τέχνης με μαριονέτες στο νερό, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Διανυκτέρευση.

 

8η Ημέρα 20/11: ΑΝΟΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑ ΛΟΝΓΚ 178χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για το Χα Λόνγκ Μπέι όπου βρίσκεται δυόμιση ώρες ανατολικά του Ανόι, που ανήκει στον κατάλογο των μνημείων Παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1992!!! Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι το ότι αποτελείται από χιλιάδες ασβεστολιθικά καρστ και νησίδες σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα τα οποία κατακλύζονται από έντονη βλάστηση. Αφού βγάλουμε φωτογραφίες θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο μας και θα πλεύσουμε μεταξύ των καταπράσινων ψηλών βραχονησίδων που προβάλλουν από τα πανέμορφα νερά του Τονκίν. Εν πλω θα γευτούμε ένα πλούσιο γεύμα, και κατόπιν θα χαλαρώσουμε βλέποντας την υπέροχη θέα από το κρουαζιερόπλοιο μας. Διανυκτέρευση εν πλω !!

9η Ημέρα 21/11: ΑΝΟΙ-ΝΤΑ ΝΑΓΚ

Πρωινό όπως συνηθίζεται και αναχώρηση μαζί με τις βαλίτσες μας και σήμερα θα θαυμάσουμε το κεντρικό Βιετνάμ!!! Έπειτα αναχώρηση για το αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την Ντα Νάνγκ, στο κεντρικό Βιετνάμ. Η ημέρα είναι ελεύθερη για να απολαύσουμε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στις πιο φημισμένες παραλίες του Βιετνάμ από όπου το ξενοδοχείο μας απέχει σε πολύ μικρή απόσταση!

10η Ημέρα 22/11: ΝΤΑ ΝΑΓΚ -ΧΟΙ ΑΝ– ΜΙ ΣΟΝ- ΝΤΑ ΝΑΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και περιπατητική περιήγηση στους ξεχασμένους από τον χρόνο δρόμους της Χόι Αν, που διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό η γραφική τους ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πολύ σπουδαίο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρόλο που η τοποθεσία αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την  UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75. Έπειτα επιβίβαση στο λεωφορείο μας και συγκρατιέται ξενάγηση στην χρυσή γέφυρά του Ντα Ναγκ η οποία από δύο πελώρια χέρια στους λόφους Μπα Να που θα έχουμε μεταφερθεί με το τελεφερίκ από το θεαματικό κέντρο Ban Na Hills Sun World. Θα μας κοπεί η ανάσα από το εκπληκτικό τοπίο που επικρατεί στην χρυσή γέφυρα. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο θεματικό πάρκο για να απολαύσουμε το ταξίδι μας και να θαυμάσουμε από ψηλά το κεντρικό λιμάνι του Βιετνάμ. Τέλος αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση δωμάτιά μας και διανυκτέρευση.

11η Ημέρα 23/11: ΝΤΑ ΝΑΓΚ- ΧΟΥΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για την αυτοκρατορική Χουέ, η οποία διατέλεσε πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945 μ.Χ. Μάλιστα θα επισκεφθούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά κτίρια του συγκροτήματος, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερο σε καλή κατάσταση. Η γνωριμία μας με τη Χουέ θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δοκιμάσουμε τις τοπικές νοστιμιές του Βιετνάμ και να ξεκουραστούμε. Έπειτα θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

12η Ημέρα 24/11: ΧΟΥΕ - ΝΤΑ ΝΑΓΚ-ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την πρωινή ανατολή του ήλιου την τελευταία μέρα στο Κεντρικό Βιετνάμ. Αναχώρηση μετά από λίγες ώρες για την μεσημεριανή μας πτήση στην παλιά πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Χο Τσι Μινχ. Θα ακολουθήσει σύντομη ξενάγηση της πόλης. Στην ξενάγησή μας θα δούμε το Παλάτι τις Επανένωσης που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως το Προεδρικό μέγαρο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην τοπική αγορά Μπεν Ταν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτιά μας διανυκτέρευση.

13η Ημέρα 25/11: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ

Πρωινό και ξεκινάμε την ημέρα μας στην περιοχή Κου Τσι, γνωστό ως «Σιδηρούν Τρίγωνο». Ονομάστηκε έτσι, διότι ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν παράλληλα το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων των Βιετναμέζων στον πόλεμο του 1970-75. Σε αυτήν την τοποθεσία υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλιομέτρων. Μάλιστα είναι τρεισήμισι μέτρα κάτω από τω χώμα, έτσι ώστε να αντέχουν τους βομβαρδισμούς. Στο μέρος αυτό διακινείτο ολόκληρο το στράτευμα των Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις. Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν (ή Χο Τσι Μινχ) θα έχουμε χρόνο για σύντομες στάσεις ώστε να δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας διανυκτέρευση.

14η Ημέρα 26/11: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Αναχώρηση από το Χο Τσι Μινχ για την Σιγκαπούρη, μια νησιωτική χώρα νότιας της Μαλαισίας. Είναι πλέον μία πολυπολιτισμική χώρα και χώρα έλξης για αμέτρητους επενδυτές. Περιήγηση στην πόλη και χρόνος ελεύθερος μέχρι την πτήσης τις επιστροφής μας στη Αθήνα!

 

15η Ημέρα 27/11: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ- ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο αεροδρόμιο των Αθηνών με απευθείας πτήση με την θυγατρική SINGAPORE AIRLINES στις 09:10πμ και τέλος της φαντασμαγορικής εκδρομής μας .

  Αεροπορικά εισιτήρια
  Διανομή σε Ξενοδοχείο
  Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  Ξεναγήσεις, εκδρομές περιηγήσεις
  Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Πληροφορίες

Περιλαμβανει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ , ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ, ΣΙΕΜ ΡΕΠ – ΑΝΟΙ , ΑΝΟΙ- ΝΤΑ ΝΑΓΚ, ΝΤΑ ΝΑΓΚ -ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ, ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ
 •  Περιλαμβάνεται γεύματα στις 2 μεγάλες πτήσεις μας
 •  Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4****
 •  Πρωινό καθημερινά
 • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια εκτός του γεύματός εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι,
 •  Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 •  Εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
 •  Εκδρομή και Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
 •  Κρουαζιέρα και διανυκτέρευση εν πλω με γεύμα στον κόλπο ΧΑ ΛΟΝΓΚ και παρέχεται δωρεάν για τις πρώτες εγγραφές!!!
 •  Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
 •  Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ
 •  Θέαμα με Μαριονέτες στο νερό
 • Τοπικός ξεναγός
 • Είσοδος στο τούνελ Κου Τσι
 •  Είσοδος στο θεματικό πάρκο Μπα Να Χίλλς με πληρωμένο τελεφερίκ
 • Βαρκάδα με παραδοσιακές Βιετναμέζικες Σαμπάν (βάρκες) στο Ταμ Κοκ
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό των αρωμάτων στο Χουέ
 • Βαλίτσα 20 κιλών και χειραποσκευή 10 κιλών
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 •  Περιλαμβάνονται η βίζα του Βιετνάμ και της Καμπότζης
 • Δημοτικοί φόροι

Δεν Περιλαμβανει:

 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά , είσοδοι στα μουσεία
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμου 880Ε

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
 • ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
 • ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002
 • ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ
 • ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ  ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
 • ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 
 • ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
 • ΜΕ ΠΟΛΥΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
 • ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΤ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ
 • ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 750€
 • 28 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Highlight:

 • Γνωρίστε την πρωτεύουσα της Καμπότζης την πανέμορφη Πνόμ Πένχ
 • Περιηγηθείτε στους αρχαιολογικούς της Σιέμ Ρεπ στην Καμπότζη στο φαντασμαγορικό Άνγκορ Βατ
 • Κάντε μία βόλτα με ελέφαντες
 • Παρακολουθήστε μία μοναδική παράσταση με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι
 • Διανυκτερεύστε εν πλω στον κόλπο Χά Λονγκ και θαυμάστε το μεγαλείο της φύσης
 • Σαλπάρετε με μία παραδοσιακή βιετναμέζικη βάρκα σαμπάν στο ειδυλλιακό Ταμ Κοκ
 • Κάντε μία  βαρκάδα στων ποταμών των αρωμάτων στο Χουέ
 • Φωτογραφηθείτε στην Χρυσή Γέφυρα στο Ντα Νάγκ
 • Ξεναγείτε στον ιδιαίτερο αρχαιολογικό χώρο του Μι Σον
 • Χαθείτε στο ατέλειωτο Τούνελ Κου Τσι

Φόρμα Επικοινωνίας

  Περισσοτερες Εκδρομες

  Δείτε όλες τις προτάσεις